Oтворен e првиот дел од новоизградената траса од булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“ во Oпштина Бутел, Скопје.

Oтворен e првиот дел од новоизградената траса од булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“ во Oпштина Бутел, на потегот од крстосницата со булеварот „Босна и Херцеговина“ до крстосницата со улицата „Натанаил Кучевишки“.

Бетонирана е последната плоча на Станбен објект Бањица.

Бетонирана е последната плоча на Станбен објект Бањица. Пелагонија АД Гостивар продолжува со квалитетна и брза изведба на станбената зграда за семејно домување во Бањица, Гостивар. Идните станови ќе бидат со површина од 42м² до 99м². Зградата ќе има пет ката,

Бетонирана е плочата од подкровје на Станбен објект Бањица

Бетонирана е плочата од подкровје на Станбен објект Бањица. Пелагонија АД Гостивар продолжува со квалитетна и брза изведба на станбената зграда за семејно домување во Бањица, Гостивар. Идните станови ќе бидат со површина од 42м² до 99м². Зградата ќе има пет ката,

Бетонирана е плочата од петиот кат на Станбен објект Бањица

Бетонирана е плочата од петиот кат на Станбен објект Бањица. Пелагонија АД Гостивар продолжува со квалитетна и брза изведба на станбената зграда за семејно домување во Бањица, Гостивар. Идните станови ќе бидат со површина од 42м² до 99м². Зградата ќе има

Бетонирана е плочата од четвртиот кат на Станбен објект Бањица

Бетонирана е плочата од четвртиот кат на Станбен објект Бањица. Пелагонија АД Гостивар продолжува со квалитетна и брза изведба на станбената зграда за семејно домување во Бањица, Гостивар. Идните станови ќе бидат со површина од 42м² до 99м². Зградата ќе има

Бетонирана е плочата од третиот кат на Станбен објект Бањица

Бетонирана е плочата од третиот кат на Станбен објект Бањица. Пелагонија АД Гостивар продолжува со квалитетна и брза изведба на станбената зграда за семејно домување во Бањица, Гостивар. Идните станови ќе бидат со површина од 42м² до 99м². Зградата ќе има

Потпишан договор за изградба на нова општинска зграда во с.Ростуше

На 18.04.2018 во просториите на општина Маврово и Ростуше се потпиша договорот помеѓу Градоначалникот на општина Маврово и Ростуше Медат Куртовски и Генерланиот директор на ПЕЛАГОНИЈА АД Гостивар  Александар Смилковски за изградба на нова Општинска зграда во с. Ростуше со

Бетонирана е плочата од првиот кат на Станбен објект Бањица

Бетонирана е плочата од првиот кат на Станбен објект Бањица. Пелагонија АД Гостивар продолжува со квалитетна и брза изведба на станбената зграда за семејно домување во Бањица, Гостивар. Идните станови ќе бидат со површина од 42м² до 99м². Зградата ќе има

Изградба на нов станбен објект во с.Бањица, Гостивар

  Пелагонија АД Гостивар започна со реализација на уште еден во низата успешни проекти, изградба на нова станбена зграда во с.Бањица, Гостивар. На вкупна површина од 5500 м2, зградата ќе има пет ката, приземје и поткровје. За изградба ќе се

Заврши трасирањето на дел на Христијан Тодоровски – Карпош

Градежните зафати околу пробивањето на новиот булевар „Христијан Тодоровски- Карпош“ во општина Бутел се во полн ек. За реализација на овој капитален објект Градот издвои 160 милиони денари, а се очекува „Пелагонија“ од Гостивар работите да ги заврши во рок