Бетонирана е плочата од подкровје на Станбен објект Бањица

Бетонирана е плочата од подкровје на Станбен објект Бањица.

Пелагонија АД Гостивар продолжува со квалитетна и брза изведба на станбената зграда за семејно домување во Бањица, Гостивар. Идните станови ќе бидат со површина од 42м² до 99м².

Зградата ќе има пет ката, приземје и поткровје. Покрај станбените единици објектот ќе располага и со неколку деловни простории.

 

Бетонирана е плочата од подкровје на Станбен објект Бањица