Author: admin

Проект “Рехабилитација на државен пат Р2235 делница Маврово – Никифорово” – Општина Маврово и Ростуше

Пелагонија АД Гостивар започна со подготвителни работи на Проектот “Рехабилитација на државен пат Р2235 делница Маврово – Никифорово” – Општина Маврово и Ростуше

Асфалтерски работи на државен пат Р2132 делница Калуѓерец – Растеш – Општина Македонски Брод

Пелагонија АД Гостивар изврши асфалтерски работи на Проектот “Рехабилитација на државен пат Р2132 делница Калуѓерец – Растеш” – Општина Македонски Брод

Aсфалтерски работи на двата правца на Бул. Христијан Тодороски Карпош кон населба Чаир до раскрсница на Бул. Босна и Херцеговина

Пелагонија АД Гостивар изврши асфалтерски работи на двата правца на Бул. Христијан Тодороски Карпош кон населба Чаир до раскрсница на Бул. Босна и Херцеговина  

Рехабилитација на државен пат Р2132 делница Калуѓерец – Растеш – Општина Македонски Брод

Пелагонија АД Гостивар започна со подготвителни работи на Проектот “Рехабилитација на државен пат Р2132 делница Калуѓерец – Растеш” – Општина Македонски Брод  

Апартмани за изнајмување во станбениот комплекс Маврово

Пелагонија АД Гостивар во станбениот комплекс Маврово има на располагање апартмани кои се наменети исклучиво за давање под закуп. ТИПОВИ НА АПАРТМАНИ ЗА ИЗДАВАЊЕ Апартман ТИП В на КАТ 1; 2; 3 и 4 со поглед накај Езеро со квадратура

Реконструкција на ул. 2-ра Македонска Бригада, општина Чаир

Тимот на Пелагонија АД Гостивар моментално работи на реконструкција на ул. 2-ра Македонска Бригада во општина Чаир. Се изврши демонтажа на постоечките рабници како и монтажа на новите рабници. Се изгреба стариот асфалт и се асфалтираше носив слој – асфалт

Изградба на нов станбен објект во с.Бањица, Гостивар

Пелагонија АД Гостивар започна со реализација на уште еден во низата успешни проекти, изградба на нова станбена зграда во Бањица, Гостивар. На вкупна површина од 5500 м2, зградата ќе има пет ката, приземје и поткровје. За изградба ќе се користат

Реконструкција на ул. Васко Карангелевски во општина Аеродром

Завршена е реализацијата на првата фаза од проектот за реконструкција на ул. Васко Карангелевски во Аеродром. Во оваа фаза целосно е реконструиран коловозот на потегот од раскрсницата со булеварот „Јане Сандански“ до раскрсницата со булеварот „АСНОМ“. На должина од 600