Author: admin

Заврши трасирањето на дел на Христијан Тодоровски – Карпош

Градежните зафати околу пробивањето на новиот булевар „Христијан Тодоровски- Карпош“ во општина Бутел се во полн ек. За реализација на овој капитален објект Градот издвои 160 милиони денари, а се очекува „Пелагонија“ од Гостивар работите да ги заврши во рок