Изградба на Приватна Болница во Гостивар

Изградба на Приватна Болница во Гостивар

ПРИВАТНА БОЛНИЦА гОСТИВАР Првата приватна болница во Гостивар полека го добива својот лик. Тимот на Пелагонија АД Гостивар активно работи на нејзина изградба, а се очекува да биде целосно завршена кон крајот на годината.Овој нов и модерен здравствен центар ќе...