Градиме повеќе од 40 години

kontakt@pelagonijagv.com.mk

+389 042 216 332

Рехабилитација на локален пат до депонија Русино

Рехабилитација на локален пат до депонија Русино

Рехабилитација на локален

пат до депонија Русино

Општина Гостивар

Проект Инфо.

Рехабилитација на локален пат од Сушички мост до депонија Русино – Општина Гостивар

Локација

Русино

Должина

– мт

Улога

Изведувач

Период

2021

Клиент

Општина Гостивар

61200956_2186107781465443_1052577071273869312_n

61200956_2186107781465443_1052577071273869312_n

T
61246402_2186107941465427_2594995716707319808_n

61246402_2186107941465427_2594995716707319808_n

T
61270556_2186107854798769_3465767397867126784_n

61270556_2186107854798769_3465767397867126784_n

T
61325068_2186107898132098_5949510529461518336_n

61325068_2186107898132098_5949510529461518336_n

T
61543500_2186107728132115_430411759497510912_n

61543500_2186107728132115_430411759497510912_n

T
61285900_2186107988132089_2753264561485250560_n

61285900_2186107988132089_2753264561485250560_n

T
61745053_2186107808132107_3432342441951232000_n

61745053_2186107808132107_3432342441951232000_n

T
190739745_3991205290955674_6587112337534173702_n

190739745_3991205290955674_6587112337534173702_n

T
188341148_3991205294289007_6583578343669911530_n

188341148_3991205294289007_6583578343669911530_n

T
192137636_3991205287622341_3895593161317646979_n

192137636_3991205287622341_3895593161317646979_n

T
191483905_3991205297622340_8504174484110146878_n

191483905_3991205297622340_8504174484110146878_n

T
192481044_3991205300955673_6254898519835180070_n

192481044_3991205300955673_6254898519835180070_n

T
69115150_2309445035798383_3254260036863524864_n

69115150_2309445035798383_3254260036863524864_n

T
68476438_2309444942465059_2054876971912921088_n

68476438_2309444942465059_2054876971912921088_n

T
68768447_2309444492465104_2523584480887701504_n

68768447_2309444492465104_2523584480887701504_n

T
67920370_2309444335798453_4065504377538871296_n

67920370_2309444335798453_4065504377538871296_n

T
67699027_2309444249131795_2251083121082499072_n

67699027_2309444249131795_2251083121082499072_n

T
69003559_2309444182465135_2138836787911458816_n

69003559_2309444182465135_2138836787911458816_n

T
68525167_2309444129131807_1115874748799123456_n

68525167_2309444129131807_1115874748799123456_n

T
67790704_2309444062465147_4412344873844211712_n

67790704_2309444062465147_4412344873844211712_n

T
67692528_2309443949131825_5589070946926329856_n

67692528_2309443949131825_5589070946926329856_n

T
68916541_2309443899131830_5579111952854024192_n

68916541_2309443899131830_5579111952854024192_n

T

Реконструкција на ул. Страхиња Симоноски – Гостивар.

Реконструкција на ул. Страхиња Симоноски – Гостивар.

Реконструкција на ул. “Страхиња Симоноски”  Гостивар.

Проект Инфо.

Реконструкција на ул. Страхиња Симоноски” – Општина Гостивар.

Локација

Гостивар

Должина

– мт2

Улога

Изведувач

Период

2021

Клиент

Општина Гостивар

176354248_3860520004024204_7192606269837198626_n

176354248_3860520004024204_7192606269837198626_n

T
176353933_3860519904024214_5892911498412413582_n

176353933_3860519904024214_5892911498412413582_n

T
176107542_3860519764024228_4078506647507894623_n

176107542_3860519764024228_4078506647507894623_n

T
175889290_3860520097357528_9070462392792429570_n

175889290_3860520097357528_9070462392792429570_n

T

Изградба на локален пат во н.м. Форино – Општина Гостивар

Изградба на локален пат во н.м. Форино – Општина Гостивар

Изградба на локален пат с. Форино Гостивар

Проект Инфо.

Изградба на локален пат во н.м. Форино – Општина Гостивар

Локација

Село Форино

Должина

– мт2

Улога

Изведувач

Период

2021

Клиент

Општина Гостивар

187187750_3940048842737986_2453525680260544006_n

187187750_3940048842737986_2453525680260544006_n

T
186902135_3940048912737979_5960057395985856562_n

186902135_3940048912737979_5960057395985856562_n

T
186564115_3940048786071325_5695739564223665364_n (1)

186564115_3940048786071325_5695739564223665364_n (1)

T

Реконструкција на Ул. “Седек Костоски” – Општина Гостивар

Реконструкција на Ул. “Седек Костоски” – Општина Гостивар

Реконструкција на
ул. Седек Костоски Општина Гостивар

Проект Инфо.

“Реконструкција на ул. Седек Костоски (крак од железничка пруга до втора раскрсница) – Општина Гостивар”

Локација

Гостивар

Должина

– мт

Улога

Изведувач

Период

2020

Клиент

Општина Гостивар

178975543_3875083685901169_8970280209498540423_n

178975543_3875083685901169_8970280209498540423_n

T
178850870_3875083319234539_2446846514142606403_n

178850870_3875083319234539_2446846514142606403_n

T
177907738_3875083442567860_3157785121425930599_n

177907738_3875083442567860_3157785121425930599_n

T
178427561_3875083545901183_6301580005570403455_n

178427561_3875083545901183_6301580005570403455_n

T
127681401_3466943320048543_970441325094872080_n

127681401_3466943320048543_970441325094872080_n

T
127055110_3466943316715210_8803312435029705895_n

127055110_3466943316715210_8803312435029705895_n

T
127910507_3466943326715209_5412835287139683871_n

127910507_3466943326715209_5412835287139683871_n

T
127663844_3466943313381877_4042412164937986232_n

127663844_3466943313381877_4042412164937986232_n

T
127122930_3466943330048542_2922042604998253601_n (1)

127122930_3466943330048542_2922042604998253601_n (1)

T
127122930_3466943330048542_2922042604998253601_n

127122930_3466943330048542_2922042604998253601_n

T
127581518_3466943323381876_5362987108371536337_n

127581518_3466943323381876_5362987108371536337_n

T

Изградба на булевар ”Босна и Херцеговина” Град Скопје

Изградба на булевар ”Босна и Херцеговина” Град Скопје

Изградба на булевар “Босна и Херцеговина“ Бутел – Град Скопје

Проект Инфо.

Станува збор за целосно нов булевар со вкупна должина од околу 1.700 метри, ширина од 40 метри, со 6 коловозни ленти, пешачки и велосипедски патеки, средишно и странично зеленило од двете страни и ново улично осветлување, од булевар Словенија до булевар  Христијан Тодоровски Карпош.

Локација

Бутел

Должина

1700 мт.

Улога

Изведувач

Период

 – 2021

Клиент

Град Скопје

Булевар „Босна и Херцеговина” во Бутел

Пред и После

187867064_3946067845469419_130231333951316463_n

187867064_3946067845469419_130231333951316463_n

T
188109050_3946067722136098_4894064762737777338_n

188109050_3946067722136098_4894064762737777338_n

T
187840224_3946067655469438_3434695642427973463_n

187840224_3946067655469438_3434695642427973463_n

T
187490829_3946067745469429_7067379679777931650_n

187490829_3946067745469429_7067379679777931650_n

T
187574686_3946067755469428_8360228577436182383_n

187574686_3946067755469428_8360228577436182383_n

T