Стапете во
контакт со нас

Инфо. Kontakti

Гостивар

Бул. Браќа Ѓиноски ББ П. Фах 36
1230 Гостивар, Р. Македонија
тел.факс 042/216-332
kontakt@pelagonijagv.com.mk

Скопје

Ул. Јордан Мијалков бр. 30
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс 02/3214-242
kontakt@pelagonijagv.com.mk

}

Работно време

Понеделник – Петок
07:30 – 15:30

Јавeтeсе на: 042 216 332

Можеме да ги претвориме Вашите Идеи во Реалност

Испратeтe Порака

со задоволство ќе ви одговориме во следните 24 часа.

Бул. Браќа Ѓиноски ББ
1230 Гостивар, Р. Македонија
тел/факс 042/216-332

Ул. Јордан Мијалков бр. 30
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс 02/3214-242

Right Menu Icon