Пелагонија АД Гостивар

БИДИ СЕКОГАШ ВО ТЕК!

Соопштенија

phone icon 042216332

Втор Македонски Конгрес за Патишта

Втор Македонски Конгрес за Патишта

Втор Македонски конгрес за Патишта се организира во чест на големиот јубилеј, 55 година од основање на Друштвото за патишта на Република Македонија. Во прилог на Конгресот е и големиот инвестициски циклус во патната инфраструктура кој се одвива во Република С. Македонија во висина од преку 1 милијарда евра, изразена преку изградба на автопати, неколку експресни патишта и повеќе регионални патишта.

read more
Оглас за вработување

Оглас за вработување

Во согласност со нашата цел и стратегија имаме потреба од мотивирани и талентирани кандидати за вработување на следниве работни...

read more