Изградба на булевар “Босна и Херцеговина“ Бутел – Град Скопје

Проект Инфо.

Станува збор за целосно нов булевар со вкупна должина од околу 1.700 метри, ширина од 40 метри, со 6 коловозни ленти, пешачки и велосипедски патеки, средишно и странично зеленило од двете страни и ново улично осветлување, од булевар Словенија до булевар  Христијан Тодоровски Карпош.

Локација

Бутел

Должина

1700 мт.

Улога

Изведувач

Период

 – 2021

Клиент

Град Скопје

Булевар „Босна и Херцеговина” во Бутел

Пред и После

187867064_3946067845469419_130231333951316463_n

187867064_3946067845469419_130231333951316463_n

T
188109050_3946067722136098_4894064762737777338_n

188109050_3946067722136098_4894064762737777338_n

T
187840224_3946067655469438_3434695642427973463_n

187840224_3946067655469438_3434695642427973463_n

T
187490829_3946067745469429_7067379679777931650_n

187490829_3946067745469429_7067379679777931650_n

T
187574686_3946067755469428_8360228577436182383_n

187574686_3946067755469428_8360228577436182383_n

T