Рехабилитација на државен пат Р2337  Крушево

Проект Инфо.

“Рехабилитација на државен пат Р2337 делница Крушево – Слива – Пуста река” – Општина Крушево

Локација

Крушево – Слива – Пуста река

Должина

– мт

Улога

Изведувач

Период

2020

Клиент

Општина Крушево

118538059_3170379726371572_6108221154450095892_n

118538059_3170379726371572_6108221154450095892_n

T
118368055_3170380026371542_8858232203503691249_n

118368055_3170380026371542_8858232203503691249_n

T
118308164_3170380193038192_6998431689460757442_n

118308164_3170380193038192_6998431689460757442_n

T
118262823_3170379899704888_1715248450793130712_n

118262823_3170379899704888_1715248450793130712_n

T
118217129_3170379946371550_4832485931033797919_n

118217129_3170379946371550_4832485931033797919_n

T
118153877_3170379826371562_8252336707706792951_n

118153877_3170379826371562_8252336707706792951_n

T
Right Menu Icon