Асфалтирање на улица

во с. Дебреше

Општина Гостивар

Проект Инфо.

Асфалтирање на улица во с. Дебреше Општина Гостивар

Локација

село Дебреше

Должина

– мт

Улога

Изведувач

Период

2018

Клиент

Општина Гостивар

41104665_1821426304600261_8488012823337631744_n

41104665_1821426304600261_8488012823337631744_n

T
40867246_1821426584600233_4641742959774007296_n

40867246_1821426584600233_4641742959774007296_n

T
40684671_1821426281266930_8562936977333157888_n

40684671_1821426281266930_8562936977333157888_n

T
40646626_1821426527933572_5244157014036185088_n

40646626_1821426527933572_5244157014036185088_n

T
40752356_1821426607933564_4654084694327951360_n

40752356_1821426607933564_4654084694327951360_n

T
Right Menu Icon