Станбен комплекс “Mаврово”

За Инфо.

Тел: +389 042 216 332
Е-маил: маврово@pelagonijagv.com.mk
Адреса: Бул. Браќа Ѓиноски ББ 12030 Gostivar

Во еден од најубавите предели во Македонија, е сместен Станбениот Комплекс Маврово, инвестиција на Пелагонија АД Гостивар. Маврово е една од најдобрите дестинации во Македонија која нуди сѐ што ни е потребно кога сакаме совршен планински одмор.

Побрзајте и искористете ја можноста да купите еден од неколкуте преостанати апартмани по неверојатно ниски цени и имајте ваш личен простор каде ќе го поминувате секој викенд, празник, или пак било кој ден од годината кога и да посакате.

Станбениот комплекс се протега на површина од околу 6000 метри квадратни, со голем паркинг простор околу самиот објект, како и посебен дел наменет за станарите да ја остават својата спортска опрема и притоа да бидат сигурни дека ќе биде безбедна.

Во склоп на комплексот, обезбедено е место за приготвување на скара и организирање на пикник, семејни и пријателски собири.

Поглед кој ви го одзема здивот

Објектот располага со 105 апартмани со квадратура од 30 до 50 м2.

Еднособните станови вклучуваат: кујна, дневна соба и бања, а останатите вклучуваат дневна соба, спална, бања и кујна.

Изложеноста на апартманите во зависност од големината и позиционираноста може да биде кон езерото или кон планината, така што секоја страна и секој агол од комплексот нуди поглед во бескрајот на природната убавина:

Aпартман Тип А

Поглед кон планина

Површина –  47,1м2 + 2,9м2
Кат – 4 (поткровје)
Антре – 4,28 м2
Бања – 5,75 м2
Кујна – 6,84 м2
Дневна соба – 18,82 м2
Спална соба – 11,41 м2
Тераса – 2,9 м2

\

ПРОДАДЕНО

Aпартман Тип А

Поглед кон Мавровско езеро

Површина –  47,1м2 + 2,9м2
Кат – 4 (поткровје)
Антре – 4,28 м2
Бања – 5,75 м2
Кујна – 6,84 м2
Дневна соба – 18,82 м2
Спална соба – 11,41 м2
Тераса – 2,9 м2

\

ПРОДАДЕНО

Aпартман Тип Б

Поглед кон планина

Површина –  32,5 м2 + 2,9м2
Кат(приземје)
Антре – 3,03 м2
Бања – 3,67 м2
Кујна – 5,54 м2
Дневна соба – 12,02 м2
Спална соба – 8,27 м2
Тераса – 2,9 м2

\

ПРОДАДЕНО

Aпартман Тип Б

Поглед кон Мавровско езеро

Површина –  32,5 м2 + 2,9м2
Кат – 1
Антре – 3,03 м2
Бања – 3,67 м2
Кујна – 5,54 м2
Дневна соба – 12,02 м2
Спална соба – 8,27 м2
Тераса – 2,9 м2

\

ПРОДАДЕНО

Aпартман Тип Ѓ

Поглед кон планина

Површина –  50,5 м2 + 5,8 м2
Кат – 2
Антре – 5,92 м2
Бања – 5,93 м2
Кујна – 7,03 м2
Дневна соба – 13,41 м2
Спална соба 1 – 11,02 м2

Спална соба 2 – 6,57 м2
Тераси – 5,8 м2

\

ПРОДАДЕНО

Aпартман Тип Ѓ

Поглед кон Мавровско езеро

Површина –  50,5 м2 + 5,8 м2
Кат – 4 (поткровје)
Антре – 5,92 м2
Бања – 5,93 м2
Кујна – 7,03 м2
Дневна соба – 13,41 м2
Спална соба 1 – 11,02 м2

Спална соба 2 – 6,57 м2
Тераси – 5,8 м2

\

ПРОДАДЕНО

Целиот објект е направен по највисоки стандарди, енергетски е ефикасен, а има и своја трафостаница. Апартманите се опремени со висококвалитетен ламинатен паркет Кронтекс произведен во Германија и високо квалитетни увозни керамички плочки. Станбениот комплекс има  5 типови на апартмани распоредени на 5 ката. Изложеноста на апартманите во зависност од големината и позиционираноста може да биде кон езерото или кон планината, така што секоја страна и секој агол од комплексот нуди поглед во бескрајот на природната убавина. Придржувајќи се кон принципот на комплетна услуга и работејќи по методот на дизајн, изведба и уредување до “клуч на рака”, сите сопственици на овие станови добиа целосно опремен дом со сите неопходни елементи и содржини, освен финалното опремување на домот со мебел.

q

Сите станови во станбениот комплекс се продадени.

Природа на дланка

Пелагонија АД Гостивар во станбениот комплекс Маврово има на располагање апартмани за издавање кои се комплетно наместени со сите потребни елементи со што ви се овозможува да имате пријатен и релаксиран престој.
Повеќе информации на:

042 216 332

mavrovo@pelagonijagv.com.mk