Станбено деловен објект “Пелагонија Престиж”

За Инфо.

Тел: +389 042 216 332
Е-маил: контакт@pelagonijagv.com.mk
Адреса: Бул. Браќа Ѓиноски ББ 12030 Gostivar

Пелагонија АД Гостивар започна со припремни работи на новиот станбен објект во Гостивар

171822262_3831955083547363_2012698946938327665_n

171822262_3831955083547363_2012698946938327665_n

T
171760987_3831954960214042_5316922062004613485_n

171760987_3831954960214042_5316922062004613485_n

T

Инфо линија.