Градиме повеќе од 40 години

kontakt@pelagonijagv.com.mk

+389 042 216 332

Изградба на нова улица во

Општина Гостивар

Проект Инфо.

Изградба на нова улица во Гостивар

Локација

Гостивар

Должина

– мт

Улога

Изведувач

Период

2017

Клиент

Општина Гостивар

23737831_1497405877002307_994344993420498812_o

23737831_1497405877002307_994344993420498812_o

T
23738014_1497405880335640_3576888844616960167_o

23738014_1497405880335640_3576888844616960167_o

T
23826026_1497405900335638_6131234794155216987_o

23826026_1497405900335638_6131234794155216987_o

T
23826301_1497406047002290_8153170190793400442_o

23826301_1497406047002290_8153170190793400442_o

T
23847576_1497406010335627_1211374743144450476_o

23847576_1497406010335627_1211374743144450476_o

T