Асфалтирање на улица

во с. Лакавица

Општина Гостивар

Проект Инфо.

Асфалтирање на улица во с. Лакавица Општина Гостивар

Локација

село Лакавица

Должина

– мт

Улога

Изведувач

Период

2018

Клиент

Општина Гостивар

41380316_1823713381038220_3073003449080610816_n

41380316_1823713381038220_3073003449080610816_n

T
41158188_1823713607704864_1463184453101682688_n

41158188_1823713607704864_1463184453101682688_n

T
41131429_1823713594371532_7613670546886098944_n

41131429_1823713594371532_7613670546886098944_n

T
41131390_1823713471038211_6275890119396294656_n

41131390_1823713471038211_6275890119396294656_n

T