Реконструкција на улица “Втора македонска бригада“ Општина Чаир

Проект Инфо.

Реконструкција на коловозот на улицата Втора македонска бригада. Со овој важен проект, ќе се изврши реконструкцијата на коловозот на оваа улица, на потегот од крстосницата со улица Христијан Тодоровски Карпош до кружниот тек на улица Лазо Трповски. Во должина од 1181 метар, ќе биде изгребен стариот и оштетен асфалт и ќе биде нанесен нов асфалт. Со реализација на овој проект значително ќе се подобри одвивањето на сообраќајот и ќе се зголеми безбедноста при движењето за жителите на општините Чаир и Бутел.

Локација

Чаир

Должина

1181 мт

Улога

Изведувач

Период

2017

Клиент

Општина Чаир

20258184_1396000437142852_2352725802202173959_n

20258184_1396000437142852_2352725802202173959_n

T
20292578_1396000433809519_71179664011932477_n

20292578_1396000433809519_71179664011932477_n

T
20294480_1396000440476185_2060334357632057108_n

20294480_1396000440476185_2060334357632057108_n

T
23592413_1491026060973622_5185164887240595563_o

23592413_1491026060973622_5185164887240595563_o

T
23593712_1491026017640293_8835138580111035178_o

23593712_1491026017640293_8835138580111035178_o

T
23593714_1491026214306940_2716185520969224771_o

23593714_1491026214306940_2716185520969224771_o

T
23632043_1491026210973607_1798274839771247494_o

23632043_1491026210973607_1798274839771247494_o

T
23668858_1491026057640289_6120578461046425252_o

23668858_1491026057640289_6120578461046425252_o

T