Втор Македонски Конгрес за Патишта

Втор Македонски Конгрес за Патишта

Втор Македонски Конгрес за Патишта 3-4 Ноември 2022 год. DoubleTree by Hilton Skopje Blvd ASNOM 17, Skopje 1000   Втор Македонски конгрес за Патишта во чест на големиот јубилеј, 55 година од основање на Друштвото за патишта на Република Македонија. Во прилог на...
Промотивни цени на станови во „Пелагонија престиж“ во месец август

Промотивни цени на станови во „Пелагонија престиж“ во месец август

Од 1 август, со промотивни цени кои ќе важат цел месец и официјално започнува продажбата на станови во Станбено деловниот објект „Пелагонија Престиж“ во Гостивар. Цената за метар квадратен во новиот комплекс во месец август ќе изнесува 850 евра со вклучен ДДВ. Станува...
Оглас за вработување

Оглас за вработување

Во согласност со нашата цел и стратегија имаме потреба од мотивирани и талентирани кандидати за вработување на следниве работни места: Асфалтерски работник; Ракувачи со градежни машини; Возачи на товарни моторни возила и Градежни работници. Сите заинтересирани...
Потпишан договор за изградба на нова општинска зграда во с.Ростуше

Потпишан договор за изградба на нова општинска зграда во с.Ростуше

На 18.04.2018 во просториите на општина Маврово и Ростуше се потпиша договорот помеѓу Градоначалникот на општина Маврово и Ростуше Медат Куртовски и Генерланиот директор на ПЕЛАГОНИЈА АД Гостивар Александар Смилковски за изградба на нова Општинска зграда во с. Ростуше...