Во согласност со нашата цел и стратегија имаме потреба од мотивирани и талентирани кандидати за вработување на следниве работни места:

  • Асфалтерски работник;
  • Ракувачи со градежни машини;
  • Возачи на товарни моторни возила и
  • Градежни работници.

Сите заинтересирани кандидати е потребно да достават лична биографија (CV) во просториите на Пелагонија АД Гостивар (Бул. Браќа Ѓиноски ББ, II-кат, спроти Општина Гостивар) или на следнава е-маил адреса kontakt@pelagonijagv.com.mk.
Пелагонија АД Гостивар како компанија која повеќе од 40 години е присутна на пазарот во државата на нашите вработени им нуди динамична работа со можност за професионален развој и надоградба како и услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим.